Habitare 2019
Sep
11
to Sep 15

Habitare 2019

 Osasto 3 C 21

Janne Laine, & Pälvi Hanni, Hannamari Matikainen, Anne Mäkelä, Virve Lilja 

Kun muuttolinnut palaavat etelään ja syksyn iltoihin hiipii hämärä, energinen taideryhmä Tampereelta saapuu jälleen Habitareen tuomaan valoa ja iloa sekä tietenkin taidetta. Kun ulkona on pimeää, tarvitaan kotiin valonpilkahduksia ja mikä olisikaan sen parempi kuin aito taideteos, joka pitää arvonsa ja tekee jokaisesta kodista ainutlaatuisen.

 

Olemme kansainvälisesti ansioituneita ammattitaiteilijoita Pirkanmaalta ja teoksiamme on lukuisissa julkisissa kokoelmissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Taidegrafiikan eri menetelmät yhdistävät meidät, mutta Habitaressa on esillä myös maalauksia sekä uniikkeja grafiikanteoksia. Arvostamme valtavirran hektisyydestä poiketen perinteisiä aikaa vieviä menetelmiä, jolloin teoksen arvo säilyy sukupolvelta toiselle ja tuo kotiin jotain arvokasta ja pysyvää. Olemme paikan päällä kertomassa taideteostemme taustoista ja tavoitteistamme sekä autamme mielellämme kaikissa taiteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Habitare on avoinna:

Keskiviikkona 11.9. klo 9–20, Torstaina 12.9. ja perjantaina 13.9. klo 10–19, Lauantaina 14.9. ja sunnuntaina 15.9. klo 10–18

Habitare2019
View Event →